Classicisme: Fem un programa de ràdio!

Ara que ja sabeu un munt de coses sobre el classicisme, esteu preparats per fer-ne un bon programa de ràdio! Al programa s’ha de parlar d’aquesta època tan important en la història de la música i s’hi han d’escoltar fragments d’algunes peces clàssiques.

Les pautes  per fer-lo són les

següents:

1- Fer grups de 3 o 4 persones.

2-Preparar i escriure un guió del què es dirà  i les peces que s’intercalaran. El guió ha de començar introduint l’època que escoltarem i els grans canvis que va patir la música i després anar intercalant peces de diversos autors clàssics dels quals en podeu explicar la vida o alguna curiositat d’aquella peça.

3-Finalment cal gravar el programa de ràdio. Ho podeu fer amb l’ Audacity, que teniu al mateix netbook. Des d’aquest programa també podeu importar àudio i així podreu afegir-hi les músiques intercalades.

Si voleu agafar idees us posem l’enllaç de catalunya música, que és una emissora que fa aquest tipus de programes.