Fem un rap!

El rap (nom originat en l’acrònim de l’anglès Rhythm And Poetry o bé Rage Against Police) és un estil de música popular urbana que sorgeix als barris negres novaiorquesos i vinculat des de principis dels 80’s als ambients de la cultura hip hop.

El rap consisteix en una recitació rítmica de rimes, jocs de paraules i poesia. Encara que pot interpretar-se a capella, el rap va normalment acompanyat per un fons musical rítmic conegut amb la paraula anglesa beat.

En aquesta unitat haureu de compondre un rap (text més acompanyament rítmic). Però primer, informeu-vos del què signifiquen les paraules a capella i beat.

Ja ho saps? Doncs ara ja tens clar com ha de ser un rap!

Feu grups de 3-4 persones i creeu un text per rapejar i uns bons ritmes que els puguin acompanyar. Sigueu originals! Serà una nota de procediments. Bona feina!